PaardenfotografieWilt u een portret van uw paard, wilt u samen met hem op de foto of liever rijfoto's! Voor paarden fotografie bent u bij mij aan het juiste adres.

 

Blackshoot

 

Voor een blackshoot ben je bij mij thuis welkom met je paard of pony.

Voor deze schoot is het heel belangrijk dat je paard goed schoon is, gewassen en geschoren.. je ziet alles! Zorg dat je halster of hoofdstel dat je wil gebruiken perfect gepoetst is. (als je paard speelt met het bit, zorg dan voor een mooi halster) ik heb eventueel een fotohalster, dit is een halster dat in de nabewerking makkelijk kan worden weggewerkt.

Wil je zelf mee op de foto trek dan geen zwarte kleding aan, wil je niet op de foto dan is het juist handig om zwart aan te trekken. Om je paard mooi te laten kijken gebruik ik meestal een geluidje! Geen koekjes of snoepjes! Een paar extra handen is altijd handig, zeker als het wat minder geduldige of gemakkelijke paarden zijn.

Shoot op lokatie

 

We spreken af op een mooie locatie, voor het beste resultaat is een zonnige dag wel gewenst. Zorg dat je paard goed schoon is niet nat of bezweet. Mijn advies is om felle effen kleding te dragen en zeker geen zwart, printjes of tekst! Een paar extra handen is altijd handig, zeker als het wat minder geduldige of gemakkelijke paarden zijn.

 

Kosten

De kosten bedragen €85,- per paard, incl. 2 afdruk- ken op 20x30 formaat.

U betaalt bij reportages op locatie €0,40 per km vanaf postcode "5481WX" tot uw locatie, en terug.

U kunt bij ons afdrukken bestellen op verschillende materialen en afmetingen.

De originele bestanden kunt u kopen voor €25,-

 

De reportage duurt ongeveer 1 uur per paard.

De reportage-kosten dienen vooraf, contant of met een Tikkie te worden voldaan.

Heb je een cadeaubon ontvangen lever deze dan in bij aanvang van de shoot.. 

van Veldhoven Fotografie,

Gemondseweg 63, Schijndel

info@vanveldhovenfotografie.nl

Telefoon: 06 41470683