Deel de mooiste dag van je leven
Bruidsfotografie

Met mijn fotografie wil ik graag het verhaal vertellen van jullie bruiloft. Op een onopvallende manier leg ik alles vast, terwijl jullie genieten van de grote dag. Een bruiloft draait om liefde, romantiek en plezier. Als bruidsfotograaf zorg ik ervoor dat de momenten die voor jullie belangrijk zijn, op een mooie manier worden vastgelegd, zodat jullie onbezorgd van de dag kunnen genieten. Tijdens de huwelijksdag maak ik graag onverwachte spontane foto's. Je poseert alleen tijdens de fotoshoot op de door jullie gekozen locatie. Dit kan op een luchtige, klassieke of aparte manier, wat jullie wensen ook zijn!

 

Belangrijk is dat we van tevoren even contact hebben met elkaar. We bespreken jullie wensen en ik laat voorbeelden zien uit voorgaande bruiloften. Twee weken voor de bruiloft spreken we nog een keer alle stappen van die dag door, zodat ik precies weet wat er allemaal gaat gebeuren.

 

Het is mogelijk om van mij een album met een selectie van de foto's te ontvangen, maar het is ook mogelijk om alle foto's digitaal te ontvangen zodat u er zelf mee aan de slag kan..

Prijs va. €750 

van Veldhoven Fotografie,

Gemondseweg 63, Schijndel

info@vanveldhovenfotografie.nl

Telefoon: 06 41470683